Top image

Glasstudio & Supply Noord "de Meidoornhoeve"

Glasstudio & Supply Noord "de Meidoornhoeve" biedt u alle voorkomende werkzaamheden in Glas in Lood en Tiffany voor of met u vervaardigd in ons atelier! De Meidoornhoeve verzorgt:

 • Restauratie van Glas in Lood & Tiffany
 • Vervaardiging van nieuw Glas in Lood & Tiffany
 • Workshops
 • Cursussen
 • Arrangementen Glas in Lood & Tiffany
  (logies & ontbijt gecombineerd met workshops)

Vrijblijvende prijsopgave

Wanneer u nieuw Glas in Lood zoekt of het is toe aan restauratie, biedt De Meidoornhoeve u een vrijblijvende prijsopgave.

Materialen

Verder leveren wij alle voorkomende materialen om zelf Glas in Lood en Tiffany te maken voor de hobbyist en professional tegen de laagste prijzen! Dus vraag snel een prijslijst aan op info@meidoornhoeve.nl. Of bestel direct glas, glas in lood gereedschappen, boeken en/of materialen via de internetwinkel van de Meidoornhoeve en ga aan de slag met de restauratie van uw antieke kast of gebrandschilderde raam.

tiffany raamhanger 40 x 17 cm vervaardigd van Wissmach corellaglas

Ontwerp en afdrukservice

Wij verzorgen ook een ontwerp en afdrukservice voor groot formaat tekeningen, patronen en sjabloontekening, zodat u zelf uw Glas in Lood en Tiffany kunt realiseren.

Winkel

Onze winkel is ruim gesorteerd en u kunt bij ons alles kopen en bestellen wat u nodig heeft om Glas in Lood en Tiffany te vervaardigen. Wij leveren:

 • Tiffany en Glas in Lood boeken,
 • Mallen,
 • Patronen,
 • Gereedschap om glas te snijden en te breken
 • Gereedschap om lood te verwerken

Behalve een fysieke winkel heeft De Meidoornhoeve ook een online-winkel waar u via internet Glas in Lood, Tiffany en Supplies kunt bestellen.

Winkel van De Meidoornhoeve, voor al uw Glas in Lood en Tiffany De Meidoornhoeve heeft een eigen winkel voor al uw Glas in Lood materialen

Tekeningen, patronen, sjabloontekeningen

Op de website vindt u bovendien GRATIS voorbeelden van Glas in Lood en Tiffany patronen (in foto-jpg formaat en in DragonFly bestandsformaat). Ook kunt u in de fotogalerij zien wat mensen zoal maken in Glas in Lood en Tiffany op De Meidoornhoeve!

Workshops

Workshops in Glas in Lood & Tiffany vinden dagelijks plaats, zowel 's morgens, 's middags als 's avonds. De prijs per dagdeel is € 20,00, maar u kunt ook een tien-dagdelen-kaart kopen voor slechts € 180,00.

Workshops en cursussen Glas in Lood bij De Meidoornhoeve Het kitten van een Glas in Loodraam

Arrangement

Daarnaast verzorgt De Meidoornhoeve arrangementen waarbij u 5 dagen en 4 nachten op De Meidoornhoeve verblijft op basis van logies & ontbijt. Daarin zijn 6 dagdelen cursus Glas in Lood & Tiffany opgenomen voor slechts € 150,00 per arrangement.

Wij heten u graag welkom op De Meidoornhoeve en zien uit naar uw aanmelding, reactie of bestelling!

 

 
Top
Design Digital Ink